En Nu...…

Na een paar maanden van vele wedstrijden en meer……. Tijd om na te denken en ons te bezinnen hoe verder. Een hoop werk en klussen is blijven liggen, en alles kost nog meer tijd dan verwacht. Niet alles is van een leien dakje gegaan en we hebben ook de nodige tegenvallers gekend, blessures. Enz. maar ook veel mooie momenten.

Gina heeft het boven verwachtingen, zeer goed gedaan, ze heeft slechts 2 wedstrijden bij de Raad gelopen, maar daar tussen zat toch een 8ste en 4de plek. En het had meer kunnen zijn. Bij de FHN staat ze op de 11de plek in de competitie, na slechts 3 wedstrijden gelopen te hebben, en heeft ze haar promotiepunten voor de promotie naar de B al in 2 wedstrijden gelopen ( we hebben haar om praktische redenen (Romy) in de A gehouden en gaan daar ons op beraden of we dat blijven doen.) De kans is aanwezig dat ze met het NK zal mogen meedoen …

Romy heeft veel Lol gehad, we hadden er toch iets meer van verwacht. Ze is wel gegroeid in de wedstrijden, maar soms kan ze er een echt zooitje 'alla' Romy van maken. Maar soms was het ook maar net niet voor d'r, of ze had geen DSK gehad. De aankomende maanden even wat gas terugnemen met d’r, en werken aan verbeteringen.

En nu ……. Time out, vakantie en ….ff niks….!


Opmerkingen


2018 .....een jaar van keuzes.


Met 1 hond in 1 competitie lopen kost veel tijd.
Met 2 honden in 1 competitie lopen kost heel veel tijd...
Met 2 honden in 2 competities (RvB en FHN) lopen .... je houdt geen tijd over.
Vijf jaar geleden kwam er een Sheltiedame Gina in ons leven en is mijn vrouw met haar gaan trainen voor de agility en loopt ze inmiddels niet onverdienstelijk in de wedstrijden van de RvB.
Anderhalf jaar geleden is er een tweede Sheltiedame Romy erbij gekomen en die gaat nu ook wedstrijden lopen.
Ik ben niet degene die de wedstrijden loopt, maar wel voor de logistieke, hand en span & liefdesdiensten mede verantwoordelijk....
De weekenden zijn daarmee druk bezet, en al wat niet in het weekend gedaan kan worden moet nu door de week en .....
Keuzes zijn gemaakt, helaas zal mijn aanwezigheid op het WWW, stukken minder zijn.12 aug. 2015

Rijkdom van de rijke families is zelden door eigen arbeid verworven, maar verkregen door en dankzij de arbeid van anderen……
Ongetwijfeld zullen zij er anders over denken……

8 opmerkingen:

curieuzeneuzemosterdpot zei

ach .. 't is maar wat je 'rijk' noemt.
als het gaat over geld, ja, dat wordt meestal verdiend op de kap van anderen. :-((

Sjoerd zei

De meesten van die rijken hebben nooit gewerkt

francky spruytte zei

Hun leven bestaat om in de buurt van de mensen te zijn die voor hen werken omdat ze bang zijn dat er anders minder geld zal verdiend worden. Zo bang zijn ze om een cent minder te hebben terwijl er grote bedragen op hun buitenlandse rekeningen staan.

willy zei

daar kun je donder op zeggen

Mirjam Kakelbont zei

Heel veel rijken hebben nooit of nauwelijks hoeven te werken. Dus zijn ze minder rijk in ervaring ;-) Het gaat er niet om hoeveel geld je hebt. Kijk maar naar Donald Tromp. Hij barst van het geld maar is een onbehouwen sujet.
lieve groet

Rebbeltje ★ zei

Dat denk ik ook wel ja

gerdaYD zei

Rijkdom vergaar je nu eenmaal altijd op de rug van een ander jammer genoeg!

Kay zei

Een gevulde buik denkt nooit aan een lege A-tje. ♥

Pagina's