Opmerkingen


2019 .....

2018 ..... Was een jaar van keuzes.Stand van zaken.

2018 was een enerverend jaartje, we hadden keuzes gemaakt en waren vol verwachtingen…..En ondanks wat tegelslagen waren er mooie momenten….. 2019, Het zal een zeer druk jaartje gaan worden, …. En wat hopen we en wat te verwachten…..Gina deed het in 2018 beter dan verwacht en we hopen dat ze dat in 2019 kan evenaren, waarmee de lat al weer wat hoger ligt voor haar, …… Romy,we hadden meer gehoopt en verwacht van haar, ze had in elk geval een jaar vol LOL, en we hopen dat ze aankomend jaar dat, wat we van haar verwachten, ze zal waar maken….Ze heeft het in zich……

Ik heb in 2018 veel achter de feiten aangelopen in blogland, daar ben ik niet blij mee, en indien dat in 2019 zal ik wederom een keuze moeten maken.

***************************
Met 1 hond in 1 competitie lopen kost veel tijd.
Met 2 honden in 1 competitie lopen kost heel veel tijd...
Met 2 honden in 2 competities (RvB en FHN) lopen .... je houdt geen tijd over.

Keuzes zijn gemaakt, helaas zal mijn aanwezigheid op het WWW, stukken minder zijn.30 dec. 2018

Wanneer men leest hoe het geschreven is, dan wat er geschreven is, levert dat niet meer op dan een foutloos schrijven op….

4 opmerkingen:

Lutje zei

tja, ik zit met een dialect, en woon nu tegen genk, ik denk het regelmatig....
Een @->- voor jou.

Sjoerd zei

Het is me wat dat schrijven, als ik geen otocorectie aan hed stoan wert het gaar nieks.

די מריו zei

Teksten, talen en schrijven. Het blijft een boeiend fenomeen.

Love As Always
Di mario

Kay zei

Taal is een van de mooiste dingen daarom moet men dit correct behandelen zowel in schrijven als spreken. Daarom komt vaak mijn haar recht van spellingsfouten of de PC-taal van tegenwoordig.

Ma wa oek schoen is da is maun dialect, allien kan nen ollander da ni altaut begraupe, ne schoenen dag vedder en scheuft strak ni oot :p

Pagina's