En Nu...…

Na een paar maanden van vele wedstrijden en meer……. Tijd om na te denken en ons te bezinnen hoe verder. Een hoop werk en klussen is blijven liggen, en alles kost nog meer tijd dan verwacht. Niet alles is van een leien dakje gegaan en we hebben ook de nodige tegenvallers gekend, blessures. Enz. maar ook veel mooie momenten.

Gina heeft het boven verwachtingen, zeer goed gedaan, ze heeft slechts 2 wedstrijden bij de Raad gelopen, maar daar tussen zat toch een 8ste en 4de plek. En het had meer kunnen zijn. Bij de FHN staat ze op de 11de plek in de competitie, na slechts 3 wedstrijden gelopen te hebben, en heeft ze haar promotiepunten voor de promotie naar de B al in 2 wedstrijden gelopen ( we hebben haar om praktische redenen (Romy) in de A gehouden en gaan daar ons op beraden of we dat blijven doen.) De kans is aanwezig dat ze met het NK zal mogen meedoen …

Romy heeft veel Lol gehad, we hadden er toch iets meer van verwacht. Ze is wel gegroeid in de wedstrijden, maar soms kan ze er een echt zooitje 'alla' Romy van maken. Maar soms was het ook maar net niet voor d'r, of ze had geen DSK gehad. De aankomende maanden even wat gas terugnemen met d’r, en werken aan verbeteringen.

En nu ……. Time out, vakantie en ….ff niks….!


Opmerkingen


2018 .....een jaar van keuzes.


Met 1 hond in 1 competitie lopen kost veel tijd.
Met 2 honden in 1 competitie lopen kost heel veel tijd...
Met 2 honden in 2 competities (RvB en FHN) lopen .... je houdt geen tijd over.
Vijf jaar geleden kwam er een Sheltiedame Gina in ons leven en is mijn vrouw met haar gaan trainen voor de agility en loopt ze inmiddels niet onverdienstelijk in de wedstrijden van de RvB.
Anderhalf jaar geleden is er een tweede Sheltiedame Romy erbij gekomen en die gaat nu ook wedstrijden lopen.
Ik ben niet degene die de wedstrijden loopt, maar wel voor de logistieke, hand en span & liefdesdiensten mede verantwoordelijk....
De weekenden zijn daarmee druk bezet, en al wat niet in het weekend gedaan kan worden moet nu door de week en .....
Keuzes zijn gemaakt, helaas zal mijn aanwezigheid op het WWW, stukken minder zijn.4 mei 2017

De glorieuze roem van de oorlog,
dit alles versteend op het kruis,
bij het graf van de soldaat....

9 opmerkingen:

Lutje zei

en er staan veel van die graven......
Eén @->- voor jou

Marjolijn. zei

Reden genoeg om echt stil te zijn...!!

Kay zei

Wanneer er tienduizend soldaten liggen te rotten, is de roem van de generaal gevestigd. (gezegde) Maar de gewone mens zal nooit vergeten wie de eer toekomt ♥

Sjoerd zei

Even stil zijn voor eenieder die voor ons het leven heeft gelaten

willy zei

om nooit te vergeten

francky spruytte zei

Altijd goed om even bij stil te staan.

Mirjam Kakelbont zei

Mijn dochter kwam van boven hard naar beneden hollen omdat ze bij de "twee minuten stilte" wilde zijn. Het blijkt dat haar generatie meer bij WOII betrokken is dan werd aangenomen. Ik vind dat een positieve zaak.

Ontzettend bedankt dat je hard voor me geduimd hebt: het heeft geholpen!
Lieve groet ♥

gerdaYD zei

Momenteel kan ik dar over meespreken, duizenden kruizen gezien van de gevallen soldaten die hun leven gaven om ons in vrijheid te laten leven. Maar glorieus is de oorlog zeker niet!

Rebbeltje ★ zei

Onze helden ;)Die moeten we herdenken

Pagina's