En Nu...…

Na een paar maanden van vele wedstrijden en meer……. Tijd om na te denken en ons te bezinnen hoe verder. Een hoop werk en klussen is blijven liggen, en alles kost nog meer tijd dan verwacht. Niet alles is van een leien dakje gegaan en we hebben ook de nodige tegenvallers gekend, blessures. Enz. maar ook veel mooie momenten.

Gina heeft het boven verwachtingen, zeer goed gedaan, ze heeft slechts 2 wedstrijden bij de Raad gelopen, maar daar tussen zat toch een 8ste en 4de plek. En het had meer kunnen zijn. Bij de FHN staat ze op de 11de plek in de competitie, na slechts 3 wedstrijden gelopen te hebben, en heeft ze haar promotiepunten voor de promotie naar de B al in 2 wedstrijden gelopen ( we hebben haar om praktische redenen (Romy) in de A gehouden en gaan daar ons op beraden of we dat blijven doen.) De kans is aanwezig dat ze met het NK zal mogen meedoen …

Romy heeft veel Lol gehad, we hadden er toch iets meer van verwacht. Ze is wel gegroeid in de wedstrijden, maar soms kan ze er een echt zooitje 'alla' Romy van maken. Maar soms was het ook maar net niet voor d'r, of ze had geen DSK gehad. De aankomende maanden even wat gas terugnemen met d’r, en werken aan verbeteringen.

En nu ……. Time out, vakantie en ….ff niks….!


Opmerkingen


2018 .....een jaar van keuzes.


Met 1 hond in 1 competitie lopen kost veel tijd.
Met 2 honden in 1 competitie lopen kost heel veel tijd...
Met 2 honden in 2 competities (RvB en FHN) lopen .... je houdt geen tijd over.
Vijf jaar geleden kwam er een Sheltiedame Gina in ons leven en is mijn vrouw met haar gaan trainen voor de agility en loopt ze inmiddels niet onverdienstelijk in de wedstrijden van de RvB.
Anderhalf jaar geleden is er een tweede Sheltiedame Romy erbij gekomen en die gaat nu ook wedstrijden lopen.
Ik ben niet degene die de wedstrijden loopt, maar wel voor de logistieke, hand en span & liefdesdiensten mede verantwoordelijk....
De weekenden zijn daarmee druk bezet, en al wat niet in het weekend gedaan kan worden moet nu door de week en .....
Keuzes zijn gemaakt, helaas zal mijn aanwezigheid op het WWW, stukken minder zijn.12 mei 2015

Je weet enkel die dingen die je weet.

14 opmerkingen:

curieuzeneuzemosterdpot zei

dàt te weten is van héél grote waarde, aaa! :-))

Marjolijn. zei

Dat is al heel wat en nog steeds ruimte om meer te weten.
Mooi dagje vandaag.

Lutje zei

de rest kunnen we bijleren

gerdaYD zei

Nogal wiedes hé Aatje? Maar je hoeft ook niet alles te weten als je maar beseft dat de momenten die je nu beleeft heerlijk zijn!

De buurvrouw zei

Daarom kunnen we bijleren!
Liefs.

Sjoerd zei

die je weten wil....

Mey zei

Ik ben anders wel kampioen om weer te vergeten dat wat ik weet. Volgens mijn man een uiterst onaangename functie van mijn hersenen. Maar zelf heb ik er minder last van. Sta ik elke keer weer voor iets nieuws en uitdagends. :-p

Kay zei

Wie weinig weet, zal dit spoedig vertellen.(spaans gezegde) :-)

Anoniem zei

Kennis heeft ook zijn grenzen. Je kan niet alles weten en eigenlijk heeft een mens daar ook geen behoefte aan. Zolang je maar voldoende weet om doorheen het leven te komen is dat al meer dan voldoende. Te veel weten leidt eigenlijk enkele en alleen tot het zich verheven voelen boven anderen.

Marianne Mareiki zei


En dat moet voldoende zijn. Wat je nog meer mag weten is mee genomen, daar leer je weer van..

Lies zei

Da's al veel...
Lie(f)s.

willy zei

maar we leren wel nog bij

Margaretha Rolina zei

en da's eigenlijk bar weinig :)

Rebbeltje ★ zei

Ja en dat is vaak ook genoeg ;)

Pagina's