En Nu...…

Na een paar maanden van vele wedstrijden en meer……. Tijd om na te denken en ons te bezinnen hoe verder. Een hoop werk en klussen is blijven liggen, en alles kost nog meer tijd dan verwacht. Niet alles is van een leien dakje gegaan en we hebben ook de nodige tegenvallers gekend, blessures. Enz. maar ook veel mooie momenten.

Gina heeft het boven verwachtingen, zeer goed gedaan, ze heeft slechts 2 wedstrijden bij de Raad gelopen, maar daar tussen zat toch een 8ste en 4de plek. En het had meer kunnen zijn. Bij de FHN staat ze op de 11de plek in de competitie, na slechts 3 wedstrijden gelopen te hebben, en heeft ze haar promotiepunten voor de promotie naar de B al in 2 wedstrijden gelopen ( we hebben haar om praktische redenen (Romy) in de A gehouden en gaan daar ons op beraden of we dat blijven doen.) De kans is aanwezig dat ze met het NK zal mogen meedoen …

Romy heeft veel Lol gehad, we hadden er toch iets meer van verwacht. Ze is wel gegroeid in de wedstrijden, maar soms kan ze er een echt zooitje 'alla' Romy van maken. Maar soms was het ook maar net niet voor d'r, of ze had geen DSK gehad. De aankomende maanden even wat gas terugnemen met d’r, en werken aan verbeteringen.

En nu ……. Time out, vakantie en ….ff niks….!


Opmerkingen


2018 .....een jaar van keuzes.


Met 1 hond in 1 competitie lopen kost veel tijd.
Met 2 honden in 1 competitie lopen kost heel veel tijd...
Met 2 honden in 2 competities (RvB en FHN) lopen .... je houdt geen tijd over.
Vijf jaar geleden kwam er een Sheltiedame Gina in ons leven en is mijn vrouw met haar gaan trainen voor de agility en loopt ze inmiddels niet onverdienstelijk in de wedstrijden van de RvB.
Anderhalf jaar geleden is er een tweede Sheltiedame Romy erbij gekomen en die gaat nu ook wedstrijden lopen.
Ik ben niet degene die de wedstrijden loopt, maar wel voor de logistieke, hand en span & liefdesdiensten mede verantwoordelijk....
De weekenden zijn daarmee druk bezet, en al wat niet in het weekend gedaan kan worden moet nu door de week en .....
Keuzes zijn gemaakt, helaas zal mijn aanwezigheid op het WWW, stukken minder zijn.20 mei 2015

Goede tijden, slechte tijden, ze zijn beide tijdelijk.

8 opmerkingen:

gerdaYD zei

... en gelukkig maar!
Jammer alleen dat je grijze haren blijvend zijn hé Aatje hihi, hoewel... je kan er zo leuk door strijken en dat is lekker meegenomen!

klaproos zei

a he a alleen lijken de slechtere langer te duren :-)

Kay zei

Het leven heeft toch één positieve kant, het is maar tijdelijk.
Dus neemt men van alle tijden :-)

Anoniem zei

De ene dag is de andere niet en soms verloopt niet alles naar wens. Maar zoals na regen, zonneschijn mag worden verwacht, zo komen ook vaak na slechte tijden, betere dagen. Het is vaak een kwestie van geduld. Zelfs de somberste tijden eindigen ooit en komt alles opnieuw op zijn pootjes terecht.

Marianne Mareiki zei


Dat is het leven en mogen we onze lessen ervan leren.
Het goede waarderen na een slechte tijd.

Sjoerd zei

Yin en Yan horen bij elkaar...

Lies zei

Als ik mag kiezen...
Lie(f)s.

Rebbeltje ★ zei

En een soap ;)

Pagina's