En Nu...…

Na een paar maanden van vele wedstrijden en meer……. Tijd om na te denken en ons te bezinnen hoe verder. Een hoop werk en klussen is blijven liggen, en alles kost nog meer tijd dan verwacht. Niet alles is van een leien dakje gegaan en we hebben ook de nodige tegenvallers gekend, blessures. Enz. maar ook veel mooie momenten.

Gina heeft het boven verwachtingen, zeer goed gedaan, ze heeft slechts 2 wedstrijden bij de Raad gelopen, maar daar tussen zat toch een 8ste en 4de plek. En het had meer kunnen zijn. Bij de FHN staat ze op de 11de plek in de competitie, na slechts 3 wedstrijden gelopen te hebben, en heeft ze haar promotiepunten voor de promotie naar de B al in 2 wedstrijden gelopen ( we hebben haar om praktische redenen (Romy) in de A gehouden en gaan daar ons op beraden of we dat blijven doen.) De kans is aanwezig dat ze met het NK zal mogen meedoen …

Romy heeft veel Lol gehad, we hadden er toch iets meer van verwacht. Ze is wel gegroeid in de wedstrijden, maar soms kan ze er een echt zooitje 'alla' Romy van maken. Maar soms was het ook maar net niet voor d'r, of ze had geen DSK gehad. De aankomende maanden even wat gas terugnemen met d’r, en werken aan verbeteringen.

En nu ……. Time out, vakantie en ….ff niks….!


Opmerkingen


2018 .....een jaar van keuzes.


Met 1 hond in 1 competitie lopen kost veel tijd.
Met 2 honden in 1 competitie lopen kost heel veel tijd...
Met 2 honden in 2 competities (RvB en FHN) lopen .... je houdt geen tijd over.
Vijf jaar geleden kwam er een Sheltiedame Gina in ons leven en is mijn vrouw met haar gaan trainen voor de agility en loopt ze inmiddels niet onverdienstelijk in de wedstrijden van de RvB.
Anderhalf jaar geleden is er een tweede Sheltiedame Romy erbij gekomen en die gaat nu ook wedstrijden lopen.
Ik ben niet degene die de wedstrijden loopt, maar wel voor de logistieke, hand en span & liefdesdiensten mede verantwoordelijk....
De weekenden zijn daarmee druk bezet, en al wat niet in het weekend gedaan kan worden moet nu door de week en .....
Keuzes zijn gemaakt, helaas zal mijn aanwezigheid op het WWW, stukken minder zijn.26 apr. 2015

Wanneer je verleden tijd bent, zorg dan dat je voltooid bent.

15 opmerkingen:

Lutje zei

voltooid ben ik al 54 jaar ;-)

Sjoerd zei

Die Lutje, ik al bijna 62...

די מריו zei

Een mooie deze dag.

Love As Always
Di Mario

gerdaYD zei

Wat een schitterende woordspeling Aatje! Alleen hoop ik dat je nog lang geen voltooid verleden zijn zal zijn zodat ik nog lang van je heerlijk stekje genieten mag! En jij van het elven natuurlijk...

Margaretha Rolina zei

pfff...
en zo niet?? :)

fotorantje zei

zullen we ooit voltooid zijn?
zo lang we leven leren we bij

Anoniem zei

Goeie deze :-)
Greet

gidsjoris zei

Helaas, nog zo veel onvoltooid bij mij. Ik wil er een voorbeeld aan nemen.

Marianne Mareiki zei


Knap staaltje Aatje,

Het hoeft niet altijd aan jezelf te liggen of je voltooid of onvoltooid bent. Soms ben je zelf al voltooid uit het verleden en de ander nog onvoltooid in gevoel.

willy zei

ik doe mijn best..

maar ben wel niet gehaasd

Kay zei

Ach als we heengaan zal er nog wel een foutje zijn he ...
Veel plezier bij het tulpies kijken!

Anoniem zei

Haha, een beetje spraakkunst vandaag. Verleden tijd, voorbij dus. Of het nu handelt over voltooid of onvoltooid, het is in ieder geval achter de rug. Of je nu leefde, of geleefd hebt, in elk geval staat er een punt achter een periode. In het eerste geval, wel degelijk een finaal punt, in het tweede geval is er misschien nog een vervolg gaande. Ziezo, we hebben gezegd.

francky spruytte zei

hopelijk word ik nooit voltooid.

Lies zei

Voltooid verleden...
Lie(f)s.

Mey zei

Een mooie uitspraak.

Pagina's