En Nu...…

Na een paar maanden van vele wedstrijden en meer……. Tijd om na te denken en ons te bezinnen hoe verder. Een hoop werk en klussen is blijven liggen, en alles kost nog meer tijd dan verwacht. Niet alles is van een leien dakje gegaan en we hebben ook de nodige tegenvallers gekend, blessures. Enz. maar ook veel mooie momenten.

Gina heeft het boven verwachtingen, zeer goed gedaan, ze heeft slechts 2 wedstrijden bij de Raad gelopen, maar daar tussen zat toch een 8ste en 4de plek. En het had meer kunnen zijn. Bij de FHN staat ze op de 11de plek in de competitie, na slechts 3 wedstrijden gelopen te hebben, en heeft ze haar promotiepunten voor de promotie naar de B al in 2 wedstrijden gelopen ( we hebben haar om praktische redenen (Romy) in de A gehouden en gaan daar ons op beraden of we dat blijven doen.) De kans is aanwezig dat ze met het NK zal mogen meedoen …

Romy heeft veel Lol gehad, we hadden er toch iets meer van verwacht. Ze is wel gegroeid in de wedstrijden, maar soms kan ze er een echt zooitje 'alla' Romy van maken. Maar soms was het ook maar net niet voor d'r, of ze had geen DSK gehad. De aankomende maanden even wat gas terugnemen met d’r, en werken aan verbeteringen.

En nu ……. Time out, vakantie en ….ff niks….!


Opmerkingen


2018 .....een jaar van keuzes.


Met 1 hond in 1 competitie lopen kost veel tijd.
Met 2 honden in 1 competitie lopen kost heel veel tijd...
Met 2 honden in 2 competities (RvB en FHN) lopen .... je houdt geen tijd over.
Vijf jaar geleden kwam er een Sheltiedame Gina in ons leven en is mijn vrouw met haar gaan trainen voor de agility en loopt ze inmiddels niet onverdienstelijk in de wedstrijden van de RvB.
Anderhalf jaar geleden is er een tweede Sheltiedame Romy erbij gekomen en die gaat nu ook wedstrijden lopen.
Ik ben niet degene die de wedstrijden loopt, maar wel voor de logistieke, hand en span & liefdesdiensten mede verantwoordelijk....
De weekenden zijn daarmee druk bezet, en al wat niet in het weekend gedaan kan worden moet nu door de week en .....
Keuzes zijn gemaakt, helaas zal mijn aanwezigheid op het WWW, stukken minder zijn.10 dec. 2014

Het zijn de geschiedschrijvers die bepalen wat in de geschiedenisboeken, de geschiedenis zal zijn.

9 opmerkingen:

curieuzeneuzemosterdpot zei

erg, eh.

als we nu eens ipv al die oorlogen en veldslagen, de geschiedenisboeken zouden vullen met enkel goed nieuws, leuke uitvindingen en hier en daar een straf liefdesverhaal? ;-))

Marjolijn. zei

Het is wel de geschiedenis die gemaakt is door ons mensen.
Wat we vandaag doen, kan morgen in de boeken komen.

gerdaYD zei

... en de geschiedschrijvers zijn over het algemeen mannen waardoor de vrouw niet in beeld komt...
OT: bij jou moet men nu ook die vervelende, moeilijk leesbare spamcodes invullen. Zelf heb ik blogger gevraagd om dat bij mij uit te schakelen, tot dusver zonder gevolg jammer genoeg...

Boerin zonder Naam zei

Dus als we het op papier zetten hebben we geschiedenis geschreven?

Anoniem zei

Meestal wordt geschiedenis geschreven door de overwinnaars, door de machthebbers of door diegenen die aan het bewind zijn. Ook zij bepalen wat er wel en niet in de boekjes komt. Waarom anders zouden in Groot-Brittanië sommige documenten uit de oorlogsjaren voor meer dan honderd jaar geheim gehouden worden? Mag er iets niet aan het licht komen bij de nog levenden?

Kay zei

Nochtans door de jaren heen nota ervan genomen te hebben, zijn veel geschiedenissen dan wel met een korreltje zout te lezen, toch roept het een bijna haast perfect beeld op van lang geleden ♥

Rebbeltje ★ zei

Hopelijk de waarheid ;)

willy zei

en of het allemaal juist is.. vraag ik me af

Rebelse Huisvrouw zei

Grappig, heb ik me ook wel eens afgevraagd. We weten alleen maar wat mensen ooit de moeite van het vermelden waard vonden. Wat weten we niet? Dat zou ik wel eens willen weten...!

Pagina's