En Nu...…

Na een paar maanden van vele wedstrijden en meer……. Tijd om na te denken en ons te bezinnen hoe verder. Een hoop werk en klussen is blijven liggen, en alles kost nog meer tijd dan verwacht. Niet alles is van een leien dakje gegaan en we hebben ook de nodige tegenvallers gekend, blessures. Enz. maar ook veel mooie momenten.

Gina heeft het boven verwachtingen, zeer goed gedaan, ze heeft slechts 2 wedstrijden bij de Raad gelopen, maar daar tussen zat toch een 8ste en 4de plek. En het had meer kunnen zijn. Bij de FHN staat ze op de 11de plek in de competitie, na slechts 3 wedstrijden gelopen te hebben, en heeft ze haar promotiepunten voor de promotie naar de B al in 2 wedstrijden gelopen ( we hebben haar om praktische redenen (Romy) in de A gehouden en gaan daar ons op beraden of we dat blijven doen.) De kans is aanwezig dat ze met het NK zal mogen meedoen …

Romy heeft veel Lol gehad, we hadden er toch iets meer van verwacht. Ze is wel gegroeid in de wedstrijden, maar soms kan ze er een echt zooitje 'alla' Romy van maken. Maar soms was het ook maar net niet voor d'r, of ze had geen DSK gehad. De aankomende maanden even wat gas terugnemen met d’r, en werken aan verbeteringen.

En nu ……. Time out, vakantie en ….ff niks….!


Opmerkingen


2018 .....een jaar van keuzes.


Met 1 hond in 1 competitie lopen kost veel tijd.
Met 2 honden in 1 competitie lopen kost heel veel tijd...
Met 2 honden in 2 competities (RvB en FHN) lopen .... je houdt geen tijd over.
Vijf jaar geleden kwam er een Sheltiedame Gina in ons leven en is mijn vrouw met haar gaan trainen voor de agility en loopt ze inmiddels niet onverdienstelijk in de wedstrijden van de RvB.
Anderhalf jaar geleden is er een tweede Sheltiedame Romy erbij gekomen en die gaat nu ook wedstrijden lopen.
Ik ben niet degene die de wedstrijden loopt, maar wel voor de logistieke, hand en span & liefdesdiensten mede verantwoordelijk....
De weekenden zijn daarmee druk bezet, en al wat niet in het weekend gedaan kan worden moet nu door de week en .....
Keuzes zijn gemaakt, helaas zal mijn aanwezigheid op het WWW, stukken minder zijn.18 nov. 2014

De grootste bewondering hebben we voor dat wat we niet mogen en durven.

12 opmerkingen:

די מריו zei

Ik heb de grootste bewondering voor mensen die andere helpen. En dat durf en mag ik ook.

Love As Always
Di Mario

gerdaYD zei

Zelf heb ik de grootste bewondering voor wat ik niet kan, zoals wat die fantastische wetenschappers wél kunnen... jij dan niet Aatje?

Anoniem zei

ja ik denk het ook A

Kay zei

Iets dat verboden is blijft altijd aanlokkelijk, daarom durven de meesten dit niet aan. Nochtans is het gedurfd een uitdaging aan te gaan ;-)

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Joris zei

Eigenlijk is het eerder een neiging om juist datgene te doen wat niet mag of kan of waarvoor durf noodzakelijk is. Soms is het weerstaan van die drang groot en wordt vaak toch gepoogd om net datgene juist wel te doen. Vaak wordt op het laatst toch de stap uitgesteld en wordt afgezien van het beoogde doel

Sjoerd zei

Dat blijft een uitdaging...

willy zei

voor wat ik zelf niet kan

Lies zei

Niet mogen..., dat is nog aan de kant te schuiven... Niet durven..., da's een andere kwestie...
Lie(f)s.

Rebbeltje ★ zei

Moet ook wel een beetje spannend zijn..

merel zei

dat zie ik wel een beetje anders

yvette zei

echt wel.....stoer en ontdeugend

Pagina's